Bazin inot Otopeni

În cadrul bazinului de inot Otopeni puteți beneficia de numeroase cursuri de înot ce vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile în apă și să vă mențineți sănătatea în formă. Fie că doriți să vă perfecționați tehnicile de înot, să explorați noile tipuri de stiluri sau să vă antrenați pentru competiții, zona de cursuri de înot este locul ideal în care vă puteți dedica acestei activități și să vă deconectați de la rutina zilnică.

Bazinul de inot din Otopeni include urmatoarele zone:

 • Cursuri de înot în bazinul principal (15 x 25 m, cu adâncime variabilă H = 1.36-1.81 m);

 • Cursuri de înot în bazinul de recuperare (7 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

 • Cursuri de înot în cel de-al doilea bazin de recuperare (6 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

 • Cursuri de înot în bazinul de recuperare cu formă semicirculară (5 x 9.80 m, cu adâncime 0.6 m).

Indiferent de nivelul dvs. de experiență în înot, clubul LCD vă oferă lectii specializate și oportunități de a vă îmbunătăți abilitățile sub supravegherea antrenorilor noștri profesioniști. Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă în cursurile noastre de înot pentru a vă bucura de beneficiile sportului și pentru a vă relaxa într-un mediu prietenos și stimulant.

Bazin de inot Otopeni

Inscriere - bazin inot Otopeni

Telefon: 0726 257 938

Emailoffice@lcdclub.ro

  [cf7ic „toggle”]

   

   

  In incinta bazinului de inot Otopeni
  Str. Garii Otopeni, nr.5

  In bazinul Otopeni, Clubul LCD, vă oferă o gamă variată de cursuri de inot pentru a vă ajuta să vă destindeți și să uitați de agitația zilnică. Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă eliberați de stresul cotidian, sunteți în locul potrivit. Clubul nostru vă pune la dispoziție o serie de facilități vor ajuta să vă mențineți în formă și să vă relaxați.

  Printre opțiunile noastre se numără:

  1. Cursuri de înot pentru copii la Clubul LCD – Dacă doriți ca cei mici să învețe să înoate sau să-și îmbunătățească abilitățile în apă, Clubul LCD din Otopeni oferă cursuri de înot cu instructori experimentați. Copiii se vor simți în siguranță și vor avea oportunitatea de a se bucura de apa sub supravegherea atentă a profesioniștilor.

  Indiferent de preferințele dvs. Clubul LCD Otopeni reprezinta locul ideal pentru a vă relaxa, a vă antrena și a scăpa de stresul cotidian. Cu facilități de înaltă calitate și instruitori dedicați, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate și de bunăstare. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la cursurile de înot și în cadrul bazinului de inot Otopeni.

  Scroll to Top