Bazin inot Olimpia

La bazinul Olimpia lucram doar cu copii. Daca la inceputul cursului, acestora le este teama de apa, pe parcursul orelor de inot, ei ajung sa isi invinga teama de apa si sa invete sa inoate. Putem incepe cursurile de inot de la varsta de 3 ani, in ore individuale si de la varsta de 5 ani, in orele de grup. Inotul este o buna optiune pentru copii de a se dezvolta armonios.

Formular de contact

  Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, echipa InitiereInot.com, va ofera cursuri de inot si la bazinul Olimpia din Bucuresti.

  De la primele sedinte, avem ca obiectiv principal acomodarea copilului cu apa. Prin diverse jocuri ii invatam respiratia, cum sa dea din picioare si din brate. Este cunoscut faptul, ca inotul practicat de la varste fragede prezinta multe beneficii, printre care se regasesc:

  – o dezvoltare aromoniasa;

  – cresterea capacitatii pulmonare;

  – o mult mai buna oxigenare a creierului;

  – imunitatea lor creste (racesc mult mai rar);

  – creste increderea in sine;

  – isi consuma energia intr-un mod constructiv;

  – socializeaza mult mai usor.

  Bazin inot Olimpia LCD

  Inotul este chiar recomandat de catre medici pentru cei care au probleme cu greutatea, cu coloana, femeilor insarcinate sau celor care au avut operatii si urmeaza o perioada de recuperare. Inotul este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta. Este singurul sport care dezvolta toate grupele musculare si nu solicita articulatiile.

  Bazinul Olimpia are 25 de metri lungime, este un bazin de inot semi-olimpic si are 7 culoare, late de 2,6 metri. Adancimea minima este de 2,46 metri, iar cea maxima de 3,46 metri.

  Bazinul de inot Olimpia este dotat cu o instalatie automata de recirculare a apei si monitorizare permanenta a concentratiei de clor din apa.  Acesta este prevazut cu urmatoarele:

  – o tribuna de unde parintii pot urmari ce se intampla in timpul orelor;

  – doua vestiare, unul pentru barbati si unul pentru femei. In vestiare exista dusuri si toalete.

  – cabinet medical.

  Antrenorii nostri au experienta in lucrul cu copiii si va stau la dispozitie pe tot parcursul procesului de invatare. Sportul inseamna sanatate!

  Va asteptam cu drag la cursurile de inot la bazinul Olimpia sau in celelalte locatii ale noastre. Pentru detalii legate de pret puteti consulta lista de preturi sau ne puteti contacta la 0726.257.938.

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Scroll to Top