LCD CLUB in bazinul Olimpia: Un loc pentru dezvoltarea performanței

Bazin inot Olimpia LCD

Clubul de înot LCD din Sos. Iancului nr.128 se remarcă prin programul său dedicat cursurilor de performanță, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani. Situat într-un cadru propice, bazinul este locul ideal unde micuții pasionați de înot pot să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanțele sub îndrumarea specialiștilor calificați în domeniu.

Oportunitatea de a începe înotul de la o vârstă timpurie.

Înotul este unul dintre cele mai benefice și apreciate sporturi pentru copii. Deși există o varietate de opinii cu privire la vârsta ideală pentru a începe cursurile de înot, specialiștii recomandă începerea acestora în jurul vârstei de 3-4 ani. La această vârstă, copiii sunt receptivi și entuziasmați de activități acvatice, iar timpul îi ajută să se pregătească pentru provocările viitoare, inclusiv pentru participarea la concursuri.

Construirea performanței în înot

Pentru a dezvolta performanța la înot, este esențial să se ofere copiilor oportunități adecvate de antrenament și îndrumare. Programul de cursuri de performanță al Clubului LCD se axează pe două componente principale:

1. Antrenamente tehnice: Aceste antrenamente sunt fundamentale pentru îmbunătățirea tehnicii înotului. Sub îndrumarea antrenorilor specializați, copiii învață și își perfecționează tehnicile de respirație, flotare, lovire a apei și a altor elemente esențiale pentru un înot eficient și elegant.

2. Antrenamente de rezistență: Pentru a-și îmbunătăți performanțele în competiții, copiii urmează antrenamente specifice care le dezvoltă rezistența și capacitatea de a face față eforturilor prelungite în apă.

Încurajarea pasiunii și evaluarea progresului

Înainte de a înscrie un copil în echipa de performanță, este important să se asigure că acesta își dorește cu adevărat să se implice în acest sport. Părinții pot încuraja pasiunea copilului oferindu-i oportunități să experimenteze înotul printr-un abonament cu mai multe ore de înot pe săptămână. De asemenea, comunicarea cu instructorii de înot este crucială pentru evaluarea progresului și pentru obținerea recomandărilor privind evoluția copilului în acest sport. Clubul de înot LCD oferă un mediu propice și încurajator pentru copiii dornici să-și dezvolte abilitățile și să-și atingă potențialul maxim în înot. Prin programul său de cursuri de performanță și prin echipa de antrenori specializați, clubul își propune să devină o rampă de lansare pentru viitorii campioni în domeniul înotului.

 

Daruim speranta pentru performanta!

Un pas important în sprijinirea tinerei generații de sportivi și în promovarea valorilor sportive în comunitatea noastră. Clubul LCD este mandru să facă parte din această inițiativă in bazinul Olimpia și să contribuie la formarea viitorului în sportul românesc.

Programul se adreseaza elevilor din sectorul 2 pentru ca acestia sa beneficieze de un voucher cu o reducere de 250 de lei, in bazinul Olimpia.

La bazinul Olimpia lucram doar cu copii. Daca la inceputul cursului, acestora le este teama de apa, pe parcursul orelor de inot, ei ajung sa isi invinga teama de apa si sa invete sa inoate. Putem incepe cursurile de inot de la varsta de 3 ani, in ore individuale si de la varsta de 5 ani, in orele de grup. Inotul este o buna optiune pentru copii de a se dezvolta armonios.

Formular de contact

    [cf7ic "toggle"]

    Scroll to Top