Înscrieți-vă la Cursuri Înot Copii la Bazinul Alexandreea cu Antrenori Experimentați!

Dacă vă gândiți la beneficiile pe care înotul le aduce copiilor dumneavoastră, nu uitați că aceasta este o activitate care depășește dezvoltarea personală. Este și despre socializare și învățarea abilităților esențiale pentru viața în comunitate. Iată de ce acum este momentul perfect pentru a-l înscrie pe cel mic la lecțiile noastre de înot la Bazinul Alexandreea.

La Bazinul Alexandreea din Sectorul 3, copiii au ocazia de a se bucura de antrenamente profesioniste, într-un mediu sigur și plin de prietenie. Învățând să înoate, ei dobândesc nu doar abilități fizice esențiale, ci și oportunități de a interacționa cu alți copii, dezvoltându-și abilitățile sociale.

Așadar, nu ratați această oportunitate de a-i oferi celui mic o experiență valoroasă și distractivă. Înscrieți-l astăzi la cursurile noastre de înot pentru copii la Bazinul Alexandreea și îl veți ajuta să-și dezvolte abilitățile de înot și să-și extindă cercul de prieteni. Suntem aici pentru a încuraja și sprijini fiecare pas pe care îl face spre a deveni mai sigur și mai bine pregătit pentru viață.

La Bazinul Alexandreea, ne angajăm să oferim cursuri de înot pentru copii de cea mai înaltă calitate. Avem antrenori de înot experimentați, dedicați și cu multă răbdare în lucrul cu micuții înotători. Înțelegem că fiecare copil are propriul ritm de învățare, și tocmai de aceea ne asigurăm că fiecare ședință de înot este plină de entuziasm și sprijin.

Antrenorii noștri de înot sunt adevărați profesioniști, specializați în predarea tehnicilor de înot adaptate vârstei și nivelului de experiență al copilului dumneavoastră. Ei încurajează în mod pozitiv fiecare realizare, fie că este vorba de primul curs de initiere inot sau de cursurile de perfectionare pentru îmbunătățirea tehnicii. În plus, antrenorii noștri sunt pregătiți să facă înotul o experiență distractivă și plină de încredere pentru copii.

În cadrul cursurilor noastre de înot pentru copii, veți găsi:

– Grupuri mici, pentru o atenție mai personalizată și o îndrumare individuală adecvată.
– Program flexibil, adaptat la nevoile și preferințele copilului dumneavoastră.
– Siguranță și supraveghere constantă în timpul cursurilor pentru a asigura un mediu în care copiii se pot dezvolta în siguranță.
– O abordare corecta, care nu se axează doar pe tehnica de înot, ci și pe dezvoltarea abilităților sociale și a încrederii în sine.

În concluzie, Bazinul Alexandreea este locul ideal pentru a vă înscrie copilul la cursuri de înot. Cu antrenori experimentați, răbdători și dedicați, ne străduim să oferim o experiență de neuitat în care copiii pot învăța, crește și se bucura de fiecare moment petrecut în apă. Luați decizia corectă și începeți călătoria lor către a deveni înotători desăvârșiți și adulți siguri pe ei!

Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

Formular de contact

    [cf7ic "toggle"]

    Scroll to Top