Înotul de Performanță pentru Copii la Clubul LCD: Excelență și Accesibilitate la Bazinul Olimpia

Clubul Sportiv LCD, renumit pentru promovarea sporturilor acvatice, își deschide porțile pentru viitoarea generație de înotători de performanță. Cu o ofertă de cursuri de înot special concepute pentru copii, Clubul LCD își propune să cultive talentele tinere într-un mediu excepțional, la Bazinul Olimpia, și la prețuri foarte atractive.

Un Mediu Ideal pentru Învățare și Performanță

Bazinul Olimpia, parte integrantă a Clubului LCD, este o instalație de top care oferă condiții optime pentru înotul de performanță. Cu o lungime olimpică de 50 de metri și o adâncime variabilă, bazinul este ideal pentru copiii de toate vârstele și nivelurile de abilitate.

Tehnologie de Ultimă Oră

Bazinul este dotat cu tehnologie de ultimă oră, inclusiv un sistem de filtrare a apei care asigură o curățenie impecabilă și un nivel optim de clor, esențial pentru sănătatea și confortul tinerilor înotători. De asemenea, temperatura apei este constant monitorizată și ajustată pentru a oferi condiții ideale de antrenament.

Antrenori Dedicati și Cu Experiență

Clubul LCD se mândrește cu o echipă de antrenori de înaltă calificare, mulți dintre ei fiind foști înotători de performanță. Aceștia sunt dedicați dezvoltării fiecărui copil, punând accent pe tehnica corectă, rezistență și, cel mai important, pe dezvoltarea unei pasiuni pentru înot.

Programe Diversificate și Personalizate

Cursurile noastre sunt structurate pentru a servi o gamă largă de abilități: de la începători, care abia fac cunoștință cu apa, până la înotătorii avansați care se pregătesc pentru competiții. Programul este flexibil și adaptat nevoilor fiecărui copil, asigurându-se că fiecare înotător progresează în ritmul său.

Prețuri Accesibile, Calitate Excepțională

Conștienți de importanța accesibilității sporturilor pentru toți copiii, Clubul LCD oferă aceste cursuri de înot la prețuri extrem de competitive. Ne angajăm să oferim cel mai bun raport calitate-preț, asigurându-ne că fiecare copil are șansa de a se bucura de beneficiile înotului de performanță.

Înscrieri și Informații Suplimentare

Pentru mai multe informații despre cursurile noastre și pentru înscrieri, vă invităm să vizitați website-ul Clubului LCD sau să ne contactați. Împreună, putem deschide drumul spre succes pentru tinerii noștri înotători!

Încheiem cu o invitație deschisă pentru toți părinții și copiii pasionați de înot să ni se alăture în această aventură acvatică, unde performanța se întâlnește cu pasiunea și accesibilitatea. Veniți la Clubul LCD și deveniți parte din viitoarea generație de campioni!

Selecție performanta înot copii, vârsta 7-9 ani.

Clubul de înot LCD Club organizează cursurile de performanță, în bazinul Olimpia din Sos. Iancului nr.128, pentru copii cu vârste între 7 și 9 ani. Programul cursurilor de performanta are două componente: antrenamentele tehnice și antrenamente de rezistenta pentru concursurile de înot. Antrenorii acestor cursuri sunt specialiști calificați în domeniu, care vor ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanțele în înot. Aceste cursuri sunt special create pentru a le oferi copiilor șansa de a-și dezvolta abilitățile în înot, îmbunătățind astfel performanțele și încrederea lor. Pe lângă antrenamentele tehnice și strategice, copiii vor avea ocazia să participe și la concursuri de înot, unde vor putea să-și testeze abilitățile și să se bucure de succesele lor. Aceste cursurile sunt o modalitate excelentă de a le oferi copiilor ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile și să devină mai competitivi în înot.

📍Locația: Bazinul Olimpia (Șoseaua Iancului, nr. 128 A, Sectorul 2, București)

Performanta inot
8 sedinte de grup

pentru performanta in Bazinul Olimpia
400 Lei 8 sedinte / luna
  • De luni pana vineri de la ora 13:00

Performanta inot
12 sedinte de grup

pentru performanta in Bazinul Olimpia
500 Lei 12 sedinte / luna
  • De luni pana vineri de la ora 13:00

Performanta inot
Intensiv

pentru performanta in Bazinul Olimpia
600 Lei intensiv / lunar
  • De luni pana vineri de la ora 13:00
Scroll to Top