Inotul de performanta in bazinul Olimpia

Înotul de performanță în bazinul Olimpia din Sos. Iancului este o activitate sportivă de top, care atrage copiii cu aptitudini remarcabile pentru înot și in scopul de a-și îmbunătăți abilitățile în acest sport. Bazinul Olimpia este una dintre cele mai moderne și bine echipate facilități de înot din București și găzduiește cursuri de înot de performanță pentru copii, cu antrenori specializați și cu experiență.

Pentru copiii cu talent în înot, participarea la programele de performanță poate fi o oportunitate excelentă pentru a-și îmbunătăți abilitățile și a-și atinge potențialul maxim în acest sport. Cursurile de înot de performanță în bazinul Olimpia sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii să învețe și să îmbunătățească tehnici avansate de înot, cum ar fi tehnica de fluture, spate, bras și liber, precum și tehnicile de navigare și respirație.

Antrenorii specializați asigură că fiecare copil primește instruirea și sprijinul necesar pentru a-și dezvolta abilitățile de înot și pentru a ajunge la performanțe de top în competițiile de înot. Aceștia își adaptează instruirea în funcție de nivelul și nevoile fiecărui copil, ajutându-i să-și îmbunătățească tehnica și performanțele.

Bazinul Olimpia este dotat cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv un sistem de cronometrare electronic și o pompă de recirculare a apei, care asigură calitatea și curățenia apei. Această tehnologie de ultimă generație ajută copiii să se antreneze în condiții ideale și să-și îmbunătățească performanțele într-un mediu sigur și curat.

De asemenea, bazinul Olimpia oferă și alte facilități sportive, cum ar fi săli de fitness și de antrenament, care completează pregătirea fizică și mentală a copiilor pentru competițiile de înot.

Inotul de performanță în bazinul Olimpia din Sos. Iancului este o activitate sportivă excelentă pentru copiii cu aptitudini remarcabile în înot și care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să ajungă la performanțe de top în acest sport. Cursurile de înot de performanță sunt susținute de antrenori specializați și de tehnologia de ultimă generație a bazinului Olimpia, care asigură un mediu de antrenament sigur, curat și eficient pentru copii.

Alexandreea si Olimpia: 0771 326 755

Steaua si Otopeni: 0726 257 938

Email: office@lcdclub.ro

Formular de contact

    [cf7ic "toggle"]

    Scroll to Top