Descoperă Lumea Înotului pentru Copii in Bazinul Otopeni!

La începerea școlii, este momentul ideal să le oferim copiilor noștri o activitate extrașcolară care să îi ajute să-și dezvolte abilitățile și să își mențină mintea și corpul în formă.

😍 Înotul nu este doar distractiv, ci și benefic pentru sănătatea și dezvoltarea lor. Această activitate implică întregul corp, contribuind la dezvoltarea forței musculare, a rezistenței și a flexibilității. Cu fiecare băiță, copiii își îmbunătățesc coordonarea și simțul echilibrului.

Pe lângă beneficiile fizice, înotul este o activitate care dezvoltă abilitățile mentale ale copiilor. Învață disciplina, răbdarea și concentrarea, deoarece trebuie să urmeze tehnici și să înțeleagă mișcările corecte în apă. Aceste abilități sunt esențiale pentru reușita în viață și învățarea lor în școală.

La Bazinul Otopeni, suntem dedicați să oferim copiilor dumneavoastră o experiență de înot sigură, plină de învățare și distracție. Avem instruitori experimentați și pasionați, gata să-i ghideze pe cei mici în călătoria lor către a deveni înotători desăvârșiți.

Nu lăsați acest moment să treacă pe lângă voi. Descoperiți lumea înotului pentru copii la Bazinul Otopeni și observați cum cei mici cresc, se dezvoltă și se distrează într-un mediu sigur și stimulant. 💦😊

La Bazinul Otopeni, ne-am asumat misiunea de a oferi copiilor dumneavoastră o experiență de neuitat în lumea înotului. Cu începerea școlii, nu puteți face o alegere mai bună decât să vă înscrieți copiii la cursurile noastre de înot.

Avem mândria de a colabora cu antrenori profesioniști, experimentați și dedicați, care sunt specializați în predarea înotului pentru copii. Acești experți în înot înțeleg nu doar tehnica corectă de înot, ci și modul de a lucra cu copiii într-un mod interactiv și motivant.

Cursurile noastre de înot pentru copii la Bazinul Otopeni se desfășoară în grupuri mici, pentru a asigura o atenție personalizată și un mediu propice învățării. Antrenorii noștri se adaptează la ritmul fiecărui copil, încurajându-i să depășească temerile și să dobândească încredere în propriile abilități.

Pe lângă predarea tehnicilor corecte de înot, antrenorii noștri lucrează la dezvoltarea calităților precum disciplina, răbdarea și concentrarea. Aceste abilități sunt transferabile în orice domeniu al vieții, inclusiv în școală, unde pot face o diferență semnificativă în reușita academică.

În plus, la Bazinul Otopeni, asigurăm un mediu sigur și supervizat în permanență, astfel încât copiii să se simtă în siguranță în timp ce își dezvoltă abilitățile de înot.

Nu pierdeți oportunitatea de a le oferi copiilor dumneavoastră o educație apei de cea mai înaltă calitate, cu antrenori profesioniști și pasionați. Descoperiți lumea înotului pentru copii la Bazinul Otopeni și bucurați-vă de priveliștea lor pe măsură ce devin înotători încrezători și pregătiți pentru viață. 💦😊

 

În cadrul bazinului de inot Otopeni puteți beneficia de numeroase cursuri de înot ce vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile în apă și să vă mențineți sănătatea în formă. Fie că doriți să vă perfecționați tehnicile de înot, să explorați noile tipuri de stiluri sau să vă antrenați pentru competiții, zona de cursuri de înot este locul ideal în care vă puteți dedica acestei activități și să vă deconectați de la rutina zilnică.

Bazinul de inot din Otopeni include urmatoarele zone:

 • Cursuri de înot în bazinul principal (15 x 25 m, cu adâncime variabilă H = 1.36-1.81 m);

 • Cursuri de înot în bazinul de recuperare (7 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

 • Cursuri de înot în cel de-al doilea bazin de recuperare (6 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

 • Cursuri de înot în bazinul de recuperare cu formă semicirculară (5 x 9.80 m, cu adâncime 0.6 m).

Indiferent de nivelul dvs. de experiență în înot, clubul LCD vă oferă lectii specializate și oportunități de a vă îmbunătăți abilitățile sub supravegherea antrenorilor noștri profesioniști. Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă în cursurile noastre de înot pentru a vă bucura de beneficiile sportului și pentru a vă relaxa într-un mediu prietenos și stimulant.

Bazin de inot Otopeni
Bazin de inot Otopeni

Inscriere - bazin inot Otopeni

Telefon: 0726 257 938

Email[email protected]

   

   

  In incinta Complexului Sportiv de Natatie Otopeni
  Str. Garii Otopeni, nr.5

  In Complexul Sportiv Otopeni, Clubul LCD, vă oferă o gamă variată de cursuri de inot pentru a vă ajuta să vă destindeți și să uitați de agitația zilnică. Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă eliberați de stresul cotidian, sunteți în locul potrivit.Clubul nostru vă pune la dispoziție o serie de facilități vor ajuta să vă mențineți în formă și să vă relaxați.

  Printre opțiunile noastre se numără:

  1. Cursuri de înot pentru copii la Clubul LCD – Dacă doriți ca cei mici să învețe să înoate sau să-și îmbunătățească abilitățile în apă, Clubul LCD din cadrul Complexului Sportiv Otopeni oferă cursuri de înot cu instructori experimentați. Copiii se vor simți în siguranță și vor avea oportunitatea de a se bucura de apa sub supravegherea atentă a profesioniștilor.

  Indiferent de preferințele dvs., Complexul Sportiv Otopeni și Clubul LCD sunt locurile ideale pentru a vă relaxa, a vă antrena și a scăpa de stresul cotidian. Cu facilități de înaltă calitate și instruitori dedicați, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate și de bunăstare. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la cursurile de înot și în cadrul complexului nostru sportiv!

  Scroll to Top