Cursurile de initiere inot in bazinul Olimpia

Atunci cand copiii sunt introdusi in lumea sportului, Clubul LCD vine in ajutorul parintilor cu oferte pentru cursurile de initiere inot la Bazinul Olimpia.

Aceste cursuri sunt organizate special pentru copiii de varsta scolara, de la 6 la 12 ani, si au ca scop dezvoltarea abilitatilor de inot si a increderii in apa. Cursurile sunt impartite in mai multe niveluri, in functie de varsta si abilitatile fiecarui copil. De exemplu, nivelul 1 presupune introducerea copiilor in mediul acvatic si invatarea bazelor inotului. La sfarsitul acestui nivel, copiii vor stii sa inoate pe burta si pe spate, sa faca salturi in apa si sa inoate 25 de metri.

Nivelul 2 se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de inot ale copiilor si pe invatarea unor tehnici mai avansate, cum ar fi inotul cu coada si inotul pe jos. La sfarsitul acestui nivel, copiii vor sti sa inoate 50 de metri fara oprire. Instructorii de la LCD sunt profesionisti care sunt instruiti sa lucreze cu copiii si sa le ofere o experienta sigura si distractiva. Copiii sunt intampinati cu entuziasm si incurajati sa invete si sa se distreze, in timp ce invata abilitati importante.

Cursurile ofera copiilor posibilitatea de a se bucura de activitati acvatice si de a castiga increderea de sine printro activitate placuta si sanatoasa. Copiii vor invata sa inoate intrun mediu controlat si, cel mai important, vor invata cum sa se protejeze si sa se bucure in siguranta de apa. Clubul LCD este un club de inot dedicat promovarii activitatilor acvatice si a sigurantei copiilor. Echipa de instructori profesionisti a clubului lucreaza pentru a oferi copiilor cele mai bune experiente acvatice. Cu cursul sau de initiere inot, Clubul LCD ofera copiilor sansa de a invata si de a se distra in siguranta, in acelasi timp.

 

Alexandreea si Olimpia: 0771 326 755

Steaua si Otopeni: 0726 257 938

Email: office@lcdclub.ro

Formular de contact

    Scroll to Top