Cursuri inot copii LCD -04

Cursuri inot copii la bazinul Olimpia

Cursurile de înot pentru copii în Bazinul Olimpia sunt o modalitate excelentă de a învăța copiii sa inoate. Bazinul de inot Olimpia reprezinta un mediu sigur și distractiv, perfect pentru începători sau pentru copiii avansați. Bazinul Olimpia este unul dintre cele mai populare bazine pentru copii ce oferă cursuri de înot pentru copii în toate grupele de vârstă. Acestea sunt special proiectate pentru a se potrivi unui număr de niveluri de competență, de la începători la avansați.

Cursurile de înot sunt predate de profesori calificați și experimentați care sunt instruiți în tehnici de înot și prevenirea accidentelor. Este important ca profesorii să fie pregătiți să lucreze cu copiii și să îi ajute să se obișnuiască cu mediul acvatic. De asemenea, bazinul oferă și o varietate de activități recreative, inclusiv jocuri acvatice, concursuri și alte activități de divertisment. Acestea sunt proiectate pentru ai ajuta pe copii săși îmbunătățească abilitățile și încrederea în sine. De asemenea, bazinul Olimpia oferă și o varietate de facilități de siguranță care sunt create pentru a se asigura că copiii sunt în siguranță și protejați. Acestea includ supravegherea îndeaproape a copiilor, instruirea personalului și dotarea bazinului cu echipament modern de siguranță. Cursurile de înot pentru copii în Bazinul Olimpia sunt o modalitate excelentă de a învăța înotul și de a se bucura de activitățile recreative oferite. Copiii vor avea încredere în ei înșiși și în abilitățile lor acvatice, în timp ce se bucură de un mediu distractiv și sigur.

Bazinele de inot

Va punem la dispozitie 4 locatii acoperite:  Bazinul Olimpia, Bazinul Alexandreea,  Bazinul Steaua si Bazinul Otopeni. Toate bazinele de inot in care ne desfasuram activitatea sunt moderne, incalzite pe toata durata anului, curate si igienizate special destinate cursurilor pentru copii si adulti in cele mai sigure  conditii.

Adresa bazin Olimpia:
Sos. Iancului nr. 128 A.

Adresa bazin Steaua:
Bulevardul Ghencea nr. 35

Adresa bazin Alexandreea:
Bulevardul Basarabia 37-39.

Adresa bazin Otopeni:
Strada Gării Otopeni nr. 5, Otopeni

 

Scroll to Top