Cursuri de inot in sezonul estival

În vara aceasta, Clubul de Înot LCD Club organizează cursuri de înot pentru toate vârstele și nivelurile de pregătire. Fie că ești începător sau înotător experimentat, cursurile noastre îți vor oferi oportunitatea de a-ți îmbunătăți tehnica și de a-ți consolida forța și rezistența.

Cursurile noastre sunt conduse de instructori profesioniști și certificați, care îți vor oferi instrucțiuni personalizate și vor lucra cu tine pentru a-ți îndeplini obiectivele de înot.

Indiferent dacă dorești să înveți să înoți, să îți îmbunătățești tehnica sau să te pregătești pentru competiții de înot, avem un program pentru tine. În plus, pentru cei mai tineri înotători, oferim și cursuri de inițiere în înot, care îi ajută să dobândească încredere în apă și să învețe mișcările de bază ale înotului.

Cursurile noastre de înot sunt disponibile în diferite formate, inclusiv în grupuri mici și lecții private. În plus, oferim și program de înot pentru copii, astfel încât părinții să își poată aduce copiii în timpul săptămânii.

Pentru mai multe informații despre cursurile noastre de înot de vară, vă invităm să vizitați site-ul nostru web la initiereinot.ro. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți să vă înscrieți. Suntem încântați să vă ajutăm să atingeți obiectivele dvs. de înot și să vă bucurați de timpul petrecut în apă!

Scroll to Top