Cursuri de inot in bazinul Alexandreea

Cursuri inot copii LCD - 39

Echipa noastra ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, atat in ore individuale cat si in ore de grup. Pentru persoanele din Bucuresti, am decis sa ne extindem locurile unde oferim cursuri la bazinul de inot Alexandreea club si nu numai. Bazinul este acoperit si poate fi utilizat indiferent de anotimp.

Antrenori nostri va vor ajuta pe tot parcursul cursurilor de inot sa invatati sa inotati sau sa va perfectionati tehnica de inot, la unul din cele patru procedee: fluture, spate, bras sau craul.

in timpul cursului de inot, un antrenor va fi cu dumneavoastra in permanenta pentru a va putea explica, demonstra si corecta ori de cate ori este necesar.  Frica de apa este depasita cu usurinta, facand cateva exercitii simple, ca de exemplu deplasarea prin apa cu pluta.

Cursurile de inot la bazinul Alexandreea sunt o optiune foarte buna pentru a va relaxa si distra dupa o zi de munca sau intr-un weekend in care doriti sa iesiti din rutina, alaturi de familie sau prieteni. Fie ca doriti sa va relaxati sau sa inotati, acesta va ofera toate conditiile necesare pentru ca timpul petrecut sa fie unul de cat mai placut.

Parintii isi pot astepta copiii in receptia clubului, savurand o cafea si urmarindu-i la televizor. Intreg bazinul este supravegheat video si imaginile sunt transmise in direct. Iar pentru cei care doresc, pot opta pentru a inota sau a lua cateva ore de initiere inot, in acelasi timp cu copilul lor. Desigur adultii vor inota pe un culoar separat.

Va invitam la cursuri intr-un bazin de inot semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.
Bazinul Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data.

Echipa Initiereinot.com va invita sa veniti la cursurile de inot la Alexandreea Club si sa imbinati utilul cu placutul. Pentru detalii legate de pret puteti consulta lista de preturi sau ne puteti contacta la 0726.257.938.

Inotul este unul dintre cele mai populare sporturi din Romania si nu numai. In Bucuresti si marile orase din tara noastra sunt multe bazine de apa in care se pot face cursuri inot Bucuresti (in Capitala). Inotul este una dintre marile pasiuni ale romanilor, atat copii, cat si adulti.

Scroll to Top