Clubul LCD: Partener în Proiectul „Dăruim Speranță pentru Performanță” în Sectorul 2

Într-un efort comun de a susține performanța sportivă și de a oferi speranță tinerilor talentați, Clubul LCD se alătură proiectului „Dăruim Speranță pentru Performanță”. Acest parteneriat aduce în prim plan oportunități deosebite pentru elevii pasionați de sport, oferindu-le șansa de a se înscrie și dezvolta în lumea performanței sportive. Iată cum puteți face parte din acest proiect și ce documente sunt necesare pentru înscriere.

Cum te înscrii în Proiect?

Înscrierea în proiect se realizează lunar prin depunerea a doar două documente la unitatea de învățământ la care aparține elevul:

1. Cerere pentru acordarea voucherelor pentru sport:

Elevii majori sau părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori trebuie să completeze o cerere în care solicită acordarea voucherelor pentru sport. Această cerere este un pas simplu, dar esențial, în procesul de înscriere și participare la proiect.

2. Dovada că elevul este înscris/legitimat la una dintre structurile sportive eligible:

Pentru a beneficia de acest proiect, elevii trebuie să facă dovada că sunt înscrisi sau legitimați în cadrul unei structuri sportive eligibile. Această dovadă trebuie să fie însoțită de prezența aferentă lunii anterioare, demonstrând astfel implicarea activă a elevului în practicarea sportului.

Documente Disponibile în Unitățile de Învățământ

Pentru a facilita procesul de înscriere, documentele necesare pot fi găsite și obținute la unitățile de învățământ. Personalul școlar și profesorii vor oferi suportul necesar pentru completarea corectă a cererii și vor furniza informații despre modalitățile de obținere a documentelor de legitimare sportivă.

Clubul LCD se angajează să ofere sprijin continuu în procesul de înscriere și să faciliteze accesul elevilor la oportunități de performanță sportivă. Acest proiect reprezintă nu doar o platformă pentru dezvoltarea abilităților sportive, ci și o sursă de inspirație și speranță pentru viitorul tinerilor talentați.

Clubul LCD, prin participarea activă în proiectul „Dăruim Speranță pentru Performanță,” își propune să devină un motor al schimbării și al susținerii tinerilor în drumul lor către excelență în sport. Încurajăm elevii pasionați să se alăture acestui proiect, să depună documentele necesare lunar și să înceapă călătoria lor către performanța sportivă și reușite remarcabile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top