Bazinul de inot Alexandreea

Bazin inot Alexandreea LCD

Alexandreea a avut inaugurarea in data de 19 aprilie 2010 si se vrea a fi unul dintre cele mai mari si mai moderne Cluburi din Romania, club la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber. Ne referim aici la timpul pe care fiecare dintre noi isi doreste sa-l foloseasca pentru sanatate si aspect fizic armonios.

Bazin inot Alexandreea

Clubul se intinde pe o suprafata de aproximativ 3500 mp impartita pe cinci nivele, beneficiind de teren de fotbal cu suprafata artificiala, acoperit si parcare privata. Tot clubul a fost construit de la zero special pentru dumneavoastra, incepand de la structura de rezistenta a cladirii pana la cele mai mici detalii de finisare.
Parterul va sta la dispozitie cu receptia, doua vestiare separate (femei -barbati) fiecare vestiar fiind dotat cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete. Tot aici se afla si barul sportiv unde va puteti relaxa inainte sau dupa antrenament,consumand un shake proteic sau un fresh natural.

Bazin inot Alexandreea
Bazin inot Alexandreea

La Nivelul -1 se afla piscina semiolimpica.
Etajul 1 va asteapta cucea mai moderna sala de fitness din Bucuresti dotata cu aparatura de ultima generatie.
Etajul 2 se evidentiaza prin una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti aproximativ 250 mp si sala de spinning.
La etajul 3 va asteptam  pentru relaxare in 8 camere  pentru masaj general, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, impachetari la termo cuverte, reflexoterapie sishiatsu
Complex sportiv dotat cu piscina
Adresa: B-dul. Basarabia nr. 37-39, sector 2, Bucuresti

Scroll to Top