Bazin inot Otopeni – in incinta Complexululi Sportiv de Natație Otopeni

Bazin inot Otopeni

La Complexul Sportiv de Natație Otopeni, Bazinul de inot Otopeni este centrul de excelență pentru iubitorii de apă.

Bazinul de Înot Otopeni este un punct important al activității noastre. Situat pe strada Gării Otopeni nr. 5-11, acesta este un loc modern, cu facilități de ultimă generație și temperaturi ale apei extrem de confortabile.

De ce? Pentru că ne dorim ca experiența în apă să fie plăcută, fie că sunteți începător sau avansați.

Bazin inot Otopeni – modern și bine încălzit, înotul devine o plăcere, o activitate care vă relaxează și vă ajută să vă dezvoltați. Și apropo de dezvoltare, aici, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, nu organizăm doar înot liber, ci și Cursuri de Înot pentru Copii. Acestea sunt conduse de antrenori experimentați în cadrul clubului LCD, care știu cum să îi facă pe cei mici să se simtă în siguranță și să se distreze în apă.

Dacă doriți să descoperiți minunata lume a înotului și sunteți în căutarea unei locatii precum Bazinul de inot Otopeni, Complexul Sportiv de Natație Otopeni este locul pe care îl căutați. Aici, apa devine mediul în care vă puteți dezvolta abilitățile într-un mediu modern și bine încălzit. Nu așteptați mai mult – veniți și începeți-vă aventura în apă chiar acum, la Bazinul de Înot Otopeni!

 

Afla mai multe detalii despre bazinul de inot Otopeni

În cadrul bazinului de inot Otopeni puteți beneficia de numeroase cursuri de înot ce vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile în apă și să vă mențineți sănătatea în formă. Fie că doriți să vă perfecționați tehnicile de înot, să explorați noile tipuri de stiluri sau să vă antrenați pentru competiții, zona de cursuri de înot este locul ideal în care vă puteți dedica acestei activități și să vă deconectați de la rutina zilnică.

Bazinul de inot din Otopeni include urmatoarele zone:

 • Cursuri de înot în bazinul principal (15 x 25 m, cu adâncime variabilă H = 1.36-1.81 m);

 • Cursuri de înot în bazinul de recuperare (7 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

 • Cursuri de înot în cel de-al doilea bazin de recuperare (6 x 12 m, cu adâncime 1.2 m);

 • Cursuri de înot în bazinul de recuperare cu formă semicirculară (5 x 9.80 m, cu adâncime 0.6 m).

Indiferent de nivelul dvs. de experiență în înot, clubul LCD vă oferă lectii specializate și oportunități de a vă îmbunătăți abilitățile sub supravegherea antrenorilor noștri profesioniști. Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă în cursurile noastre de înot pentru a vă bucura de beneficiile sportului și pentru a vă relaxa într-un mediu prietenos și stimulant.

Bazin de inot Otopeni
Bazin de inot Otopeni

Inscriere - bazin inot Otopeni

Telefon: 0726 257 938

Email[email protected]

   

   

  In incinta Complexului Sportiv de Natatie Otopeni
  Str. Garii Otopeni, nr.5

  In Complexul Sportiv Otopeni, Clubul LCD, vă oferă o gamă variată de cursuri de inot pentru a vă ajuta să vă destindeți și să uitați de agitația zilnică. Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă eliberați de stresul cotidian, sunteți în locul potrivit.Clubul nostru vă pune la dispoziție o serie de facilități vor ajuta să vă mențineți în formă și să vă relaxați.

  Printre opțiunile noastre se numără:

  1. Cursuri de înot pentru copii la Clubul LCD – Dacă doriți ca cei mici să învețe să înoate sau să-și îmbunătățească abilitățile în apă, Clubul LCD din cadrul Complexului Sportiv Otopeni oferă cursuri de înot cu instructori experimentați. Copiii se vor simți în siguranță și vor avea oportunitatea de a se bucura de apa sub supravegherea atentă a profesioniștilor.

  Indiferent de preferințele dvs., Complexul Sportiv Otopeni și Clubul LCD sunt locurile ideale pentru a vă relaxa, a vă antrena și a scăpa de stresul cotidian. Cu facilități de înaltă calitate și instruitori dedicați, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate și de bunăstare. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la cursurile de înot și în cadrul complexului nostru sportiv!

   

  Scroll to Top